Rust aan je hoofd

28-07-2016 Winkelen Advertorial

VLAARDINGEN - Een hoofdkussen is belangrijker dan je denkt. Veel factoren bepalen het effect van een kussen, zoals materiaal (met of zonder neksteun), vorm, hoogte En deergelijke.  Elk mens is anders, qua persoonlijkheid en ook qua lichaamsbouw. Daarom zijn er tegenwoordig zoveel verschillende kussens. 

Bij de keuze van een goed kussen komt het merendeels op de persoonlijke voorkeur aan. Een hoofdkussen is, als ergonomische aanvulling van het matras, essentieel voor de juiste lighouding en ondersteuning. Een goed passend hoofdkussen zorgt ervoor dat de wervelkolom in de rug en nek recht blijft en niet oncomfortabel gespannen tijdens je nachtrust. Met een goed gekozen hoofdkussen voorkom je dat je 's ochtends zonder spierpijn of met hoofdpijn wakker wordt. 

Van Heusden Slaapcomfort  kan je nog veel meer over hoofdkussens vertellen. Je kan ter plekke proef liggen om uit te vinden welk hoofdkussen voor jou en je matras het meest geschikt is. Wij helpen je graag om de juiste keuze te maken uit het ruime aanbod. Eventueel kun je geheel vrijblijvend een hoofdkussen in je vertrouwde omgeving thuis uitproberen. 

Dus kom gerust eens langs in onze showroom aan de Gedempte Biersloot 35. Wij helpen je graag!

Van Heusden Slaapcomfort
Gedempte Biersloot 35
3131 HJ  Vlaardingen
info@vanheusdenmeubelen.nl
tel. 010 - 4343523
www.vanheusdenslapen.nl

Gerelateerd