Roosmarijn: passie voor bloemen

18-09-2015 Winkelen Advertorial

VLAARDINGEN -De herfst is in aantocht, de tijd van de mooie warme kleuren.De tijd om het binnen gezellig te maken omdat het buiten regent... Maar ook een drukke tijd want de scholen zijn weer begonnen, er wordt gesport en we moeten al zoveel.. De boodschappen worden online besteld zodat het weekend in elk geval niet ook daaraan besteed hoeft te worden. Het is al lang geen geheim meer dat bloemen en planten een rustgevende uitwerking hebben op mensen. Ook de wetenschap heeft aangetoond dat er een verband bestaat tussen bloemen, planten en mensen en dat deze samenhang sfeer verhogend en stress verlagend werkt, je voelt je meer thuis met bloemen in huis. 

Als er door alle drukte geen tijd (of prioriteit) is voor mooie bloemendecoratie in huis, kan Roosmarijn helpen met een bloemenabonnement. Een bloemenabonnement wil zeggen met een door u gekozen regelmaat een mooi boeket of (zijdebloemen) arrangement bijvoorbeeld wisselend met de seizoenen.

De voordelen
Wekelijks, om de week of elke maand een kant en klaar arrangement in leenondergrond Of juist een bos losse bloemen die u zelf schikt.. Afwisseling in kleur, stijl, vaas en seizoen zoals u het wenst. Geen langlopend contract, maar maandelijks opzegbaar. Desgewenst alleen gemaakt met duurzame bloemen met het label Fair Flowers Fair Plants. U heeft altijd een leuk boeket staan en hoeft er de deur niet voor uit. 

Bloemen op Kantoor
Ja, dat wil iedereen wel; maar wie zorgt ervoor... en wanneer? Meestal moet het in de lunchpauze of als er even wat tijd overschiet. De oplossing is een bloemenabonnement van Roosmarijn voor uw bedrijf. Wij zorgen ervoor dat uw ruimte(s) er sfeervol en gezellig uitzien. Want wat voor thuis kan, dat kan natuurlijk ook voor op kantoor of bij u op de receptie balie!

Waarom Roosmarijn Bloem&Kado
Roosmarijn Bloem&Kado is gespecialiseerd in het maken van creatieve kleurige arrangementen, gemaakt met prachtige seizoensbloemen of juist met bloemen van zijde en natuurlijke, niet levende materialen zoals stronken en gedroogde vruchten. De arrangementen worden speciaal voor u gecreëerd, dus geen massa of kant en klare inkoop. U koopt gewoon bij u lokale specialist, vertrouwd en toch bijzonder!

Aanbieding
Als actie bieden we u nu de eerste drie maanden een bloemenabonnement aan met een leuke korting: De eerste bezorging is volledig gratis en de bezorgkosten bedragen de hele drie maanden maar €2,50! Of u nu kiest voor een wekelijks bloemen arrangement op kantoor of losse bloemen voor thuis, bij Roosmarijn helpen we u graag aan de mooiste bloemendecoraties!

Roosmarijn heeft passie voor bloemen en dat zie je!

Roosmarijn Bloem&Kado
Waalstraat 63
3131CS Vlaardingen
T: 010 - 234 44 40
E: info@roosmarijnbloemkado.nl
W: www.roosmarijnbloemkado.nl

Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date