Categorieën

Service

Roosmarijn maakt uw visitekaartje compleet

Roosmarijn maakt uw visitekaartje compleet
Winkelen

Roosmarijn maakt uw visitekaartje compleet

  • Advertorial
  • 24-01-2014
  • Winkelen
Roosmarijn maakt uw visitekaartje compleet

VLAARDINGEN - Blue monday ligt achter ons, maar januari is voor veel mensen een deprimerende periode. In het bedrijfsleven is het rustiger, een tijd om begrotingen te maken, plannen te ontvouwen en contracten te evalueren. Misschien ook een goed moment om eens na te denken over bloemen! Bloemen maken mensen blij en er wordt beter gewerkt in een bedrijfsruimte voorzien van bloemen en/of planten. Juist nu in januari is het een goed moment uw ontvangstruimte op te laten fleuren of uw relaties een mooie bloemenverrassing te sturen. 

Roosmarijn Bloem&Kado werkt vanuit het oude stadshart van Vlaardingen (Waalstraat) vanuit de winkel en werkplaats worden er bloemenarrangementen voor een groot aantal bedrijven en instellingen in de regio verzorgd. In de afgelopen vijf jaar heeft Roosmarijn  met haar service, kwaliteit en creativiteit een goede naam in Vlaardingen opgebouwd. 

Juist in tijden van crisis is het belangrijk om een goede indruk te maken op uw relaties en een goede sfeer te creëren voor uw personeel en bezoekers van uw bedrijf of instelling. U kunt maar 1 eerste indruk maken en de specialisten van Roosmarijn willen er graag zorg voor dragen. Een mooi boeket bij de balie of op uw bureau geeft een goede en verzorgde indruk, het straalt ook een warm welkom uit. Roosmarijn Bloem&Kado is instaat om de beste kwaliteit te leveren voor een eerlijke prijs. De creativiteit die in de bestellingen terug te zien is en het bijzondere assortiment bloemen maken Roosmarijn tot een partner die voor uw bedrijf of instelling het verschil kan maken. 

Bent u niet tevreden over uw huidige leverancier? Is het eens zo mooie wekelijkse boeket op uw bureau inmiddels gekrompen tot wekelijks hetzelfde bosje? Roosmarijn Bloem&Kado wil ook u en uw relaties verblijden en verrassen met de mooiste bloemen en plantenarrangementen! 

Als u in de maanden januari of februari een afspraak maakt met Roosmarijn om te bekijken wat ze voor uw bedrijf kunnen betekenen en u besluit klant te worden krijgt u als welkomstcadeau een flinke korting op de eerste factuur. 

Kijk voor meer informatie eens op de website van Roosmarijn of neem contact op voor het maken van een afspraak. 

Verrassend & Veelzijdig
Persoonlijk & Professioneel!

Roosmarijn Bloem & Kado
Waalstraat 63
3131CS Vlaardingen
010 234 44 40
[email protected]
www.roosmarijnbloemkado.nl

Kijkshop

Veerplein 132, Vlaardingen

Meer over Kijkshop →