Roosmarijn blijft open maar sluit toch de deuren

22-03-2020 Winkelen Advertorial

VLAARDINGEN - Bij Roosmarijn Bloembinders op het Veerplein komen ze met opvallend nieuws. Naar aanleiding van de ontwikkelingen rondom het coronavirus hebben de eigenaren van Roosmarijn zich genoodzaakt gevoeld steeds extra maatregelen te nemen om de veiligheid van hun personeel met hun gezinnen en de klanten te waarborgen.

Het was afgelopen weekend erg druk in de winkel, wat natuurlijk erg fijn is maar het voelde niet veilig meer, niet veilig voor Roosmarijn betekent ook niet voor u als klant. De regel om afstand te houden werd niet goed nageleefd en er liepen hoestende mensen door de winkel. In deze moeilijke tijd zullen ondernemers creatief moeten zijn, dus vanaf aanstaande dinsdag zal Roosmarijn als eerste in Vlaardingen gaan werken met een soort drive thru concept voor de winkel!

U kunt buiten uitzoeken wat u wilt; boeketten, toeven, tulpen, hyacinten, bossen losse (bloomon) bloemen, tuinplanten etc. en afrekenen in de ingang van de winkel en liefst contactloos betalen. De winkel zelf zal dus niet meer toegankelijk zijn voor klanten, voor ons aller veiligheid. Zo kan het team van Roosmarijn in de winkel op een veilige manier werken aan boeketten en ander bloemwerk. Wilt u iets specifieks laten maken, bel dan naar de winkel (010234440) dan zorgt Roosmarijn dat het voor u klaar staat.

Bestellen & bezorgen

Uiteraard blijft de mogelijkheid om bloemen te bestellen en te laten bezorgen, waar al heel veel klanten op dit moment dankbaar gebruik van maken en waar we extra bezorgers voor zullen inschakelen. Binnen Vlaardingen kan dit voor het voordelige tarief van een euro en in Maassluis/Schiedam voor € 2,50.
Dit kan makkelijk worden besteld in de webshop als kortingscode vul je de plaatsnaam in, waarna er een korting van het totaal af gaat.

De eigenaren van Roosmarijn Bloembinders hopen en vertrouwen dat u begrip heeft voor de situatie. ,,Samen zullen we ervoor zorgen dat we op een veilige manier met elkaar om kunnen blijven gaan.'' Nogmaals misschien ten overvloede; houdt afstand en zorg voor elkaar, bijvoorbeeld door een lief bloemetje te sturen!

Dank voor uw begrip en we hopen dat dit allemaal gauw voorbij mag zijn en we u weer gastvrij in onze winkel mogen ontvangen!

Marnix en Roos Alderliesten

Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date