Roosmarijn bezorgt taart van Veerplein18!

20-10-2020 Winkelen Advertorial

VLAARDINGEN - De horeca is dicht en daarom bedachten wij een actie om de Vlaardingse horeca-onderneming Veerplein18 een klein beetje te helpen.

Er is natuurlijk heel vaak een reden om iemand bloemen te sturen, ziekte of verdriet, een jubileum of verjaardag, een afscheid of een geboorte je kunt eigenlijk voor elke gelegenheid bloemen laten bezorgen. Maar hoe lekker is het om op vrijdag en zaterdag bij je bloemen ook een lekkere verse appeltaart mee te kunnen bestellen!?! 

De auto’s van Roosmarijn rijden toch rond met bestellingen dus die lekkere appeltaart bij jou bestelling kan makkelijk mee. Bestel minimaal een dag van te voren een combideal van een leuk plukboeket met een appeltaart, of kies zelf welk boeket jij wilt combineren. Onze bezorgers kunnen ook jouw bestelling bezorgen omdat je nu zelf even nergens heen mag... En als dat allemaal niet het geval is, je mag die bloemen en taart ook gewoon voor jezelf bestellen.

Plaats je bestelling makkelijk en snel via de webshop www.besteljeboeket.nl en gebruik je de kortingscode: Vlaardingen, Schiedam of Maassluis dan krijg je korting! 

Natuurlijk hebben we ook in de winkel een prachtig assortiment bloemen, boeketten, bloementaarten en vaasjes met bloemen. Ook hebben we hele mooie ecologische huisparfums van MIJN STIJL, heerlijk geurende kaarsen van TED SPARKS en nog veel meer leuks om het thuiswerken leuker te maken! 

'Als het echt mooi moet zijn, koop je bloemen bij Roosmarijn!'

Roosmarijn Bloembinders
Veerplein 25
3131CX Vlaardingen
010 - 234 44 40
info@roosmarijn-bloembinders.nl
www.roosmarijn-bloembinders.nl

Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date