Regen? Kom maar op!

13-10-2020 Winkelen Advertorial

VLAARDINGEN - Iedereen kan het zich wel herinneren van de middelbare school: zo’n groot onhandig regenpak, die je het liefst 1 kilometer vóór je op het schoolplein was al uit deed omdat je daar toch echt niet in gezien wilde worden... Dit middelbare school trauma is gelukkig verleden tijd! De allernieuwste collectie regenkleding van Van Kortenhof is nog net zo functioneel als vroeger, maar nu in een super modieus en modern jasje.

Van hippe parka’s en stoere coats voor mannen, tot trendy trenchcoats, mooie stijlvolle parka’s en vrolijke (lange) regenjassen voor vrouwen in te gekke kleuren waarmee je juist wel gezien wilt worden. Sinds deze week heeft Van Kortenhof op de Louise de Colignylaan in Vlaardingen en aan de Heldringstraat in Maassluis de complete nieuwe regencolleties van Agu, Basil en Happy Rainy Days voor zowel dames, heren als de kids in de winkels hangen.

Alle regenkleding van deze merken is uiteraard 100% wind- en waterdicht, maar ook hebben ze een hoog ademend vermogen, wat extra fijn is omdat je nu niet bezweet aankomt op je werk of op school.  Daarnaast zijn ze voorzien van veel handige snufjes, zoals goede verstelbare capuchons (waardoor je ook goed zicht blijft houden als je een bocht doorgaat), opvallende reflectie voor goede zichtbaarheid,  lange en soms zelfs doorlopende ritsen in de broeken. Hierdoor kan je gewoon je schoenen aanhouden als je de regenbroek wilt aantrekken.

Wandelen met de hond, fietsen naar school of je werk of gewoon omdat je je nieuwe regenoutfit te gek vindt? Er is geen enkele reden meer om binnen te blijven. Dus regent het? Trek je nieuwe regenoutfit aan en ga er op uit!

Benieuwd geworden? Neem alvast een kijkje online of kom langs in de vestigingen van Van Kortenhof in Vlaardingen Holy of Maassluis en kom de allernieuwste regencollectie bewonderen!

Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date