Qwic E-bikes: vanaf nu verkrijgbaar bij Van Kortenhof!

12-03-2020 Winkelen Advertorial

VLAARDINGEN - Denk je aan moderne, innovatieve elektrische fietsen met een prachtige design? Dan denk je aan Qwic. Dit unieke Nederlandse merk ontwikkelt ebikes van begin tot het eind. Zij smeden de beste fietsen met passie, vakmanschap en hoogwaardige componenten. Elk frame is handgemaakt en uitvoerig getest op kwaliteit en rijeigenschappen. De lichtgewicht aluminium frames hebben inwendige versterkingen voor verhoogde stijfheid en wendbaarheid. Dit resulteert in de beste en mooiste elektrische fietsen en speedpedelecs die er op dit moment zijn!

Deze ebikes kunnen natuurlijk niet ontbreken in de collectie bij Van Kortenhof. Daarom hebben Qwic en Van Kortenhof de handen ineen geslagen en organiseren zij dit weekend een speciaal Qwic-testweekend. Bijna de gehele collectie van Qwic staat vrijdag 13, zaterdag 14 en zondag 15 maart (zondag alleen in vestiging Maassluis) voor u klaar bij Van Kortenhof in de vestigingen Maassluis en Vlaardingen Holy. Van een prachtige ebike met de accu volledig weggewerkt in het frame van €1699,- tot de award winnende en testwinnaars van de Premium collectie.

En… speciaal en alleen dit weekend ontvangt u bij aankoop van een Qwic bij Van Kortenhof een GRATIS ACCU UPGRADE. Uw voordeel kan hiermee zelfs oplopen tot maar liefst € 400,-.

Kom dit weekend de hele Qwic e-bike collectie bewonderen en testen bij Van Kortenhof Maassluis Van Kortenhof Vlaardingen Holy en overtuig u zelf! Kijk voor meer informatie en de adressen op www.vankortenhof.nl.

Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date