Prettige Kerstdagen en Gezonde Jaarwisseling

19-12-2020 Winkelen Redactie

VLAARDINGEN - De medewerkers van Woon- & Autoboulevard Vlaardingen bedanken hun klanten voor hun vertrouwen in hun bedrijven gedurende het afgelopen jaar. ,,Wij wensen u allen hele fijne feestdagen en een gezonde jaarwisseling. Uiteraard zien wij u ook graag in volle gezondheid in 2021 weer terug in onze winkels.''

De werkplaatsen blijven open!
Zonder tegenbericht kunnen alle service- en onderhoudsafspraken bij de autobedrijven doorgang vinden. Mocht een afspraak, door onvoorziene omstandigheden, niet kunnen plaatsvinden dan nemen zij tijdig contact met u op. Wij verzoeken u om afspraken zo veel mogelijk telefonisch te maken of in te plannen via de online werkplaatsplanners. Hebt u al een afspraak gepland staan en voelt u zich fit, maar hebt u een kwetsbare gezondheid en/of wilt u liever het contact met andere mensen zoveel mogelijk beperken? Neem dan contact op met uw autobedrijf over de mogelijkheden. 

De verkoopruimtes zijn dicht, online kopen, bezorgen en afhalen blijft mogelijk
Zoals u bekend zal zijn, mogen de verkoopruimtes niet bezocht worden. Dat geldt zowel voor de autobedrijven als alle andere winkels op Woon- & Autoboulevard Vlaardingen. Bekijk de websites van onze winkels. Ook op afstand kunnen onze bedrijven veel voor u betekenen.

De informatievoorziening over nieuwe of gebruikte auto's of fietsen kan vaak ook via telefoon, videoverbinding of e-mail plaatsvinden. Ook kunnen onze adviseurs u van extra beeld- en videomateriaal voorzien, mocht u interesse hebben in een specifiek voertuig.

De autobedrijven zijn u graag van dienst voor de verkoop van een auto, inclusief inruil. Neem voor aflevering van een auto contact met hun op. Het is in overleg met hun vaak mogelijk om uw auto direct te leveren aan huis.
 
Uiteraard kunt u voor een afspraak of vragen contact met de winkels opnemen.Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date