Paas Event op het Van Hogendorpkwartier

24-03-2016 Winkelen Advertorial


VLAARDINGEN - Zaterdag 26 maart is er van 11.00 tot 16.00 uur het nodige te beleven tijdens het Paas Event op het Van Hogendorpkwartier Vlaardingen. De ondernemersvereniging heeft diverse leuke side-events in en rondom het Van Hogendorpkwartier georganiseerd. 

Zo kan je onder begeleiding van twee paashazen eieren versieren op het knutselterras. Is er een heuse paaseierenrace, waarbij degene die het snelste het parcours aflegt een leuke prijs wint. Iedereen die dat wil, kan geschminkt worden door twee professionele schminkers. Tevens is er vanaf 12.00 uur ieder uur een voorstelling van het Paashaas Poppentheater, waarbij de laatste voorstelling start om 15.00 uur.
 

Help de paashaas met tellen!


Daarnaast heeft de paashaas eieren verstopt in de etalages van de winkeliers. De paashaas heeft de eieren achter gelaten in oranje mandjes. De paashaas is alleen vergeten hoeveel paaseitje hij heeft verstopt. Help jij de paashaas bij het tellen van de verstopte eitjes? Lukt het jou om het juiste aantal te tellen dan maak jij zaterdag kans op een Paas-Verwen-Pakket! Het deelnameformulier voor de paaseierenspeurtocht vindt u bij alle winkeliers. 

Er is op zaterdag 26 maart dus genoeg te beleven op het Van Hogendorpkwartier. Naast deze leuke evenementen is er ook muziek aanwezig en zijn alle winkels van 9.00  tot 17.00 uur geopend. Wij wensen u, namens de ondernemers, alvast een vrolijk pasen! Kijk voor meer informatie op www.facebook.com/wcvanhogendorpkwartier

Gerelateerd