Categorieën

Service

Ook 's avonds het lekkerste ijs op De Loper

Ook 's avonds het lekkerste ijs op De Loper
Winkelen

Ook 's avonds het lekkerste ijs op De Loper

  • Advertorial
  • 10-07-2014
  • Winkelen
Ook 's avonds het lekkerste ijs op De Loper

VLAARDINGEN - Sinds eind april heeft de Italiaanse IJssalon Melbalino een tweede verkooppunt in winkelcentrum De Loper; bij Verkade & Jacques. Goed nieuws natuurlijk voor alle inwoners van de Holy en even goed nieuws voor al die Schiedammers die graag op De Loper komen shoppen. Maar wist u al dat u ook 's avonds terechtkunt voor die ijskoude verwennerij?

Mooie, zwoele zomeravonden... we hebben er al de nodige gehad en er gaan er zeker nog veel komen. Wat is er dan lekkerder dan een Italiaans ijsje. Melbalino heeft op de Loper altijd de overheerlijkste smaken in de aanbieding. Van maandag tot en met zaterdag verkrijgbaarvan 12.00 tot 22.00 uur en op zondag van 12.00 tot 17.00 uur. Ook dan is het dus zonder meer de moeite waard een ommetje te maken of bij uw fietstochtje een 'stop' te maken op De Loper.

In Vlaardingen-Holy zijn huis-aan-huis flyers verspreid met een aanbieding. Drie bolletjes ijs voor de prijs van twee! Neem dus mee die bon... en als u hem nog niet heeft gezien; vraaag er dan naar bij Melbalino op De Loper of op de hoek Hoogstraaat/Korte Hoogstraat.

Kinmarit Holding B.V.

Holysingel 650, Vlaardingen

Meer over Kinmarit Holding B.V. →