Nieuwe Varilux technologie bij 't Hart Optiek

03-07-2017 Winkelen Advertorial

VLAARDINGEN - Onze levensstijl ziet er vandaag de dag anders uit dan die van enkele jaren geleden. We leven in een wereld die 24/7 verbonden is, elk uur en ieder gewenst moment hebben we toegang tot nieuws uit de hele wereld, we sturen regelmatig foto’s en video’s naar familie en vrienden, ongeacht de locatie waar zij zich bevinden. De samenleving is veranderd. Dat geldt ook voor onze visuele gewoontes. Je houding en de manier waarop je naar elementen binnen handbereik kijkt zijn veranderd. Je swypet op je smartphone, kijkt naar je tablet of pakt je koffiemok terwijl je naar je kinderen aan het appen bent.

Kortom, … alles wat ertoe doet gebeurt binnen handbereik.

Op basis van dit nieuwe kijkgedrag heeft het Research & Development team van Varilux een nieuw multifocaal brillenglas ontwikkeld, zodat je zonder compromis kunt genieten van alle afstanden binnen handbereik; de revolutionaire Varilux X series glazen.

Meer kijkvolume binnen handbereik


Varilux X-series maakt gebruik van een nieuwe baanbrekende technologie: Xtend™. De Xtend-technologie zorgt voor een uitgebreid kijkvolume binnen handbereik. Met Varilux X-series hoef je niet langer te zoeken naar het juiste doorkijkpunt in je glas en hoef je geen onnodige hoofdbewegingen te maken! Tijdens de introductiedagen en na de trainingen zijn wij overtuigd. Maar het gaat om jullie...

't Hart Optiek
De Loper 68-70
3137 DD Vlaardingen
info@thartoptiek.nl
010 - 474 39 03

www.thartoptiek.nl

Gerelateerd