Nieuw bij Vitaminstore: Felea Food!

21-11-2016 Winkelen Advertorial

VLAARDINGEN - ,,Wij zijn trots dat wij nu de heerlijke Griekse producten van Fela Food rechtstreeks vanuit Kreta aan u kunnen verkopen!'', aldus Vitaminstore Vlaardingen.

FeleaGoods, in 2012 opgericht, is een boutique food bedrijf op Kreta dat voortbouwt op culinaire tradities, die vele generaties teruggaan. Zij delen de passie van hun voorouders voor de natuur, ze mixen traditionele en moderne smaken van het eiland terwijl ze ook het hedendaagse Kreta omarmen. Zij worden gedreven door liefde voor de natuur en respect voor de mensheid en passie voor hun plaats en cultuur.

Ze zijn trots om te werken met een team van gepassioneerde leveranciers en producenten wiens kennis, expertise en liefde voor de Kretenzer land wordt toegediend in elk van de exclusieve producten. Het respect voor het milieu en de natuurlijke grondstoffen zijn geworteld in hun werk vanaf de oogst tot aan het moment van de consumptie.

Al de producten zijn met natuurlijke lokale ingrediënten van de hoogste kwaliteit. Zij brengen u de gezonde smaak van onontdekt Kreta met behoud en bescherming van natuurlijke schoonheid en erfgoed. En dat proeft u!

Wij hebben voor u klaarstaan om te proeven:
- Biologische olijfolie Extra Vierge
- Biologische olijfolie Extra Vierge met kruiden
- Biologische olijfolie Extra Vierge streekgebonden 
- Berghoning koudgeperst met wilde kruiden en thijm
- Kretenzer kruiden (handgeplukt)
- Pastelli (Sesamsnacks)

Kom snel langs en geniet ook van deze heerlijkheden. Nu ter introductie 15 procent korting! 

Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date