Neem een bloemenabonnement bij Roosmarijn

11-08-2014 Winkelen Advertorial

VLAARDINGEN -Een drukke werkweek, sporten, in het weekend met de kinderen naar de sportclub of scouting. De boodschappen worden online besteld zodat het weekend in elk geval niet ook daaraan besteed hoeft te worden. Het is al lang geen geheim meer dat bloemen en planten een rustgevende uitwerking hebben op mensen. Ook de wetenschap heeft aangetoond dat er een verband bestaat tussen bloemen, planten en mensen en dat deze samenhang sfeerverhogend en stressverlagend werkt, je voelt je meer thuis met bloemen in huis. 

Als er door alle drukte geen tijd (of prioriteit) is voor mooie bloemendecoratie in huis, kan Roosmarijn helpen met een bloemenabonnement. Een bloemenabonnement wil zeggen met een door u gekozen regelmaat een mooi boeket of (zijdebloemen) arrangement bijvoorbeeld wisselend met de seizoenen.

De voordelen
Wekelijkse of tweewekelijkse levering kant en klaar in leenondergrond. Afwisseling in kleur, stijl, vaas en seizoen zoals u het wenst. Geen langlopend contract, maar maandelijks opzegbaar. U heeft altijd een leuk boeket staan en hoeft er de deur niet voor uit. Maandelijkse verzamel factuur, per email. Nu als Vlaardingen24 aktie de eerste drie maanden gratis bezorgd.

Bloemen op Kantoor
Ja, dat wil iedereen wel; maar wie zorgt ervoor... en wanneer? Meestal moet het in de lunchpauze of als er even wat tijd overschiet. De oplossing is een bloemenabonnement van Roosmarijn voor uw bedrijf. Wij zorgen ervoor dat uw ruimte(s) er sfeervol en gezellig uitzien. Want wat voor thuis kan, dat kan natuurlijk ook voor op kantoor of bij u op de receptiebalie!

Waarom Roosmarijn Bloem&Kado
Roosmarijn Bloem&Kado is gespecialiseerd in het maken van creatieve kleurige arrangementen, gemaakt met prachtige seizoensbloemen of juist met bloemen van zijde en natuurlijke, niet levende materialen zoals stronken en gedroogde vruchten.De arrangementen worden speciaal voor u gecreëerd, dus geen massa of kant en klare inkoop.

Wie kiest voor Roosmarijn, kiest voor verrassend en veelzijdig, persoonlijk en professioneel!

Als aktie bieden we u nu de eerste drie maanden een bloemenabonnement aan zonder dat u daar bezorg kosten voor hoeft te betalen. Of u nu kiest voor ieder kwartaal een zijdebloemen arrangement op kantoor of wekelijks een mooi boeket voor thuis, bij Roosmarijn helpen we u graag aan de mooiste bloemendecoraties! 

Voor meer informatie kunt u altijd contact opnemen!
Roosmarijn Bloem&Kado
Waalstraat 63
3131CS Vlaardingen
T: 010 - 234 44 40
E: info@roosmarijnbloemkado.nl
W: www.roosmarijnbloemkado.nl

Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date