Categorieën

Service

Moederdagactie bij Roosmarijn Bloem&Kado

Moederdagactie bij Roosmarijn Bloem&Kado
Winkelen

Moederdagactie bij Roosmarijn Bloem&Kado

  • Advertorial
  • 08-05-2014
  • Winkelen
Moederdagactie bij Roosmarijn Bloem&Kado

VLAARDINGEN - Op zondag 11 mei is het weer Moederdag. Bloemen zijn nog altijd het meest gegeven cadeau op Moederdag en de bloemen van Roosmarijn worden altijd erg gewaardeerd. Om het ook voor u als gever leuk te maken heeft Roosmarijn een leuke actie voor Moederdag: een gratis vaas bij een moederdagboeket vanaf € 19,95. Op = Op! 

Verrassend moederdagcadeau
Hoe zorg je dat jouw moederdagcadeau toch een verrassing voor moeder is? Bestel op 9 of 10 mei een boeket vanaf € 19,95 uit de moederdagselectie op www.roosmarijnbloemkado.nl. Wij zullen het boeket bezorgen in de gratis vaas. Hoe handig is dat? Leuk en gemakkelijk voor je moeder, want zij kan het bloemetje zo neerzetten! 

Natuurlijk kun je ook terecht in de winkel aan de waalstraat 63, naast mooie boeketten vanaf tien euro hebben we nog veel meer leuke kado's voor moederdag. rijdag en zaterdag de dagen voor moederdag zullen we weer mooie boeketten, bloementaarten en mooie bloeiende binnen en buiten planten klaarzetten. Daarnaast hebben we natuurlijk de leuke weggeef zeepjes van PUUR zeep en de mooie rozenkaarsen. 

Alle boeketten en bloementaarten worden gemaakt met de creativiteit en kwaliteit die u van ons gewend bent. Omdat het zoals gewoonlijk erg druk zal worden bij Roosmarijn voor moederdag, willen wij u echt op het hart drukken uw speciale wensen/bestellingen tijdig aan ons door te geven per email of telefoon. Zodat wij het voor u hebben klaarstaan en u het gemakkelijk even op kunt halen! Maar natuurlijk kunt u ook binnenlopen om een van de mooie al creaties te kopen die al klaar staan. 

We verwelkomen u graag in onze winkel en weet: als bloemen echt mooi moeten zijn: Dan koop je ze bij Roosmarijn! 

Roosmarijn Bloem&kado
Waalstraat 63
3131CS Vlaardingen
010 - 2344440
www.roosmarijnbloemkado.nl

Kijkshop

Veerplein 132, Vlaardingen

Meer over Kijkshop →