Moederdag Event op het Van Hogendorpkwartier

06-05-2016 Winkelen Redactie

VLAARDINGEN - Zaterdag 7 mei is er van 11.00u-16:00u het nodige te beleven tijdens het Moederdag Event op het Van Hogendorpkwartier Vlaardingen. Voor alle moeders en hun kinderen zijn er diverse activiteiten om mama helemaal in het zonnetje te zetten! Zo kunnen de kids speciaal voor mama, onder begeleiding van twee gezellige knutseldames, harten gaan versieren op het knutselterras. Naast het versieren staat er deze zaterdag op het Van Hogendorpkwartier een heuse mobiele Moederdag photobooth, waarbij degene die de allerleukste op de foto staat een fantastische prijs wint. De moeders kunnen zich  uiteraard ook laten verwennen. Iedere moeder

Alle mama’s worden zaterdag ook uitgenodigd voor een gratis striplac nagelbehandeling welke wordt aangeboden op het plein van het Van Hogendorpkwartier door twee professionele visagisten van Debby van Schoor.

Genoeg reden dus om zaterdag 7 mei een bezoek te brengen aan het Van Hogendorpkwartier. Naast deze speciale moederdag evenementen, kunt u de hele dag ook genieten van gezellige muziek om het winkelen nóg leuker te maken! Uiteraard zijn alle winkels vanaf 9.00 uur geopend voor al uw moederdagcadeaus!

De ondernemers van het Van Hogendorpkwartier wensen alle moeders alvast een vrolijke moederdag!

 

Kijk voor meer informatie op deze website  of hier op Facebook

 

 Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date