Mode en Foodbites event op het Van Hogendorpkwartier

20-09-2019 Winkelen Advertorial

VLAARDINGEN - Zaterdag 21 september staat winkelcentrum van Hogendorpkwartier in het teken van mode, muziek en lekkere hapjes. Dat is gezellig genieten. De modeshows worden gehouden van 13.00 tot 16.00 uur. Tussendoor treedt het succesvolle muzikale Vlaardingse duo Barbara en Marscha op. En terwijl u kijkt naar de modeshow en luistert naar de muziek, worden lekkere hapjes geserveerd. Super leuk en alles geheel gratis. Daar bent u toch zeker bij?!

Op het Grote plein is het zaterdag 21 september een mode drukte van belang. Zorg dat u op tijd aanwezig bent voor het beste plekje. Er vindt een grootse modeshow plaats met samengestelde items van de mode winkeliers van het centrum. 

Programma

13.00 - 13.30 uur: Modeshow Avant- Mode en van Kortenhof
13.30 - 14.00 uur: Muziekoptreden BEM
Foodbites van Poelier Westbroek, Slagerij Wapenaar en Hogervorst Delicatessen

14.00 - 14.30 uur: Modeshow Avant- Mode en van Kortenhof, Funny Kids kindermode
14.30 - 15.00 uur: Muziekoptreden Barbara & Marscha
Foodbites van Verhage Restaurant,  Boons Markt en Hogervorst Delicatessen

15.00 - 15.30 uur: Modeshow Avant- Mode en van Kortenhof
15.30 - 16.00 uur: Muziekoptreden BEM
Foodbites van Bakker Klootwijk, Shabu to Go en Hogervorst Delicatesse

Tijden zijn indicatie, kan eventueel korter of langer worden.
 
U ziet de nieuwste trends voor het komende seizoen; het geheel wordt gepresenteerd door twee ladyspeakers die tussendoor het fameuze Vlaardingse zangduo BEM! vormen. Barbara en Marscha geven meerdere keren een daverend optreden vol populaire popsongs en meezingers. 

Heerlijke foodbites

Tijdens de modeshow worden (gratis) heerlijke hapjes geserveerd van Slagerij Wapenaar, Poelier Jaap Westbroek, Verhage Restaurant, Bakkerij Klootwijk, Boons Supermarkt, Hogervorst Delicatessen en Shabu to Go. Ontdek hoe verrassend culinair deze Vlaardingse winkeliers zijn terwijl u geniet van de nieuwste modetrends die aan u worden gepresenteerd.

 

 

Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date