Met een gerust hart winkelen op het Liesveld

18-11-2019 Winkelen Advertorial

Paulien, de voorzitter van Ondernemersvereniging Liesveld, laat trots zien dat ons winkelcentrum weer een stukje veiliger is.

VLAARDINGEN - Het winkelend publiek rondom Winkelcentrum Liesveld kan met een gerust hart boodschappen doen, shoppen of een hapje komen eten. Een aantal weken geleden hebben we namelijk twee AED’s geplaatst. De oplettende voorbijganger had de kasten misschien al wel gespot, maar sinds een paar weken zijn de AED’s nu ook in gebruik. 

Als winkeliersvereniging vinden we veiligheid binnen ons centrum erg belangrijk. Daarom hebben we besloten om aan de voorzijde van onze Albert Heijn en ter hoogte van de Van Haren AED’s te laten plaatsen. Dit verhoogt de veiligheid in het winkelcentrum en verdubbelt de overlevingskans voor mensen met een hartaanval.

Ook zijn onze AED’s ook geregistreerd in een systeem voor vrijwilligers. Zodra er zich een voorval voordoet, kunnen deze vrijwilligers direct zien waar de AED’s hangen en deze gebruiken om een slachtoffer te helpen. Natuurlijk worden ze wanneer nodig ook aangevuld en onderhouden.

Uiteraard hopen we dat de apparaten niet gebruikt hoeven te worden. Maar voorkomen is beter dan genezen en daarom hebben we als winkeliersvereniging besloten om de kosten te dragen voor deze investering.

Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date