Categorieën

Service

Melbalino op Vlaardingen24

Melbalino op Vlaardingen24
Winkelen

Melbalino op Vlaardingen24

  • Redactie
  • 05-03-2014
  • Winkelen
Melbalino op Vlaardingen24

VLAARDINGEN - Vlaardingen24 verwelkomt de Italiaanse IJssalon Melbalino als deelnemer aan VL24 Werkt! Melbalino is een begrip in Vlaardingen. De Italiaanse ijssalon is al sinds 1972 in de Haringstad te vinden. De huidige eigenaar, Jan Hijmans, nam de zaak in 1989 over en viert dit jaar dus zijn 25-jarig jubileum. Toen nog op de Hoogstraat in het pand waar nu de Wereldwinkel zit maar sinds 1999 op de kop van de straat waar die de Korte Hoogstraat kruist.

Bij Melbalino draait het allemaal om kwaliteit. Hier wordt ijs gemaakt met passie! Vrijwel alle producten komen rechtstreeks uit Italië; behalve de melk dan, die komt van Hollandse koeien. Het ijs van Melbalino bevat geen kleurstoffen of essences. Aardbeienijs bevat gewoon echte aardbeien! En inderdaad, het bananenijs is niet geel! ,,Dat komt omdat wij de schil niet gebruiken'', grapt Hijmans.

Melbalino serveert ijs voor de échte fijnproevers! En wie een beetje op de lijn wil letten, is bij Melbalino aan het juiste adres. Het vetpercentage in het ijs is slechts 2,5 procent. Als je weet wat goed voor je is, kies je dus voor Melbalino!

Melbalino is gedurende het seizoen ook met een unieke Italiaanse ijskar middenin het winkelcentrum te vinden. Van maandag tot en met vrijdag op het Liesveld bij de New Yorker en iedere zaterdag bij de ingang van Albert Heijn ter hoogte van de bewaakte fietsenstalling.

Een seizoen lang genieten van Italiaans ijs... Ti amo Melbalino!

Kinmarit Holding B.V.

Holysingel 650, Vlaardingen

Meer over Kinmarit Holding B.V. →