Categorieën

Service

Melbalino nu ook op De Loper

Melbalino nu ook op De Loper
Winkelen

Melbalino nu ook op De Loper

  • Advertorial
  • 27-04-2014
  • Winkelen
Melbalino nu ook op De Loper

VLAARDINGEN - De inwoners van Vlaardingen-Holy gaan sowieso een uitstekende zomer tegemoet. Met ingang van maandag 28 april is het allerlekkerste Italiaanse ijs van de regio namelijk ook op De Loper te koop. IJssalon Melbalino opent daar een verkooppunt bij Verkade & Jacques! 

We kennen Melbalino natuurlijk al decennialang als ijssalon op de hoek Hoogstraat/Korte Hoogstraat en sinds vorig jaar ook mobiel met zijn opvallende ijskar in het centrum bij de New Yorker (woensdag) en Albert Heijn (zaterdag). Nu komt er dus ook een verkooppunt op De Loper. 

Jan Hijmans is in zijn nopjes met de mooie locatie. ,,Ik ken Peter van der Lelij van Verkade & Jacques al een tijdje en sprak met hem over het idee om uit te breiden richting De Loper. Hij vroeg me: 'Hoeveel ruimte heb je nodig?' en zo is het balletje gaan rollen.'' 

De combinatie Verkade & Jacques (wijn en kaas) en Melbalino zou wel eens een heel sterke kunnen zijn. Hijmans: ,,Op het moment dat zijn drukste periode begint, loopt het ijsseizoen juist ten einde.'' Sowieso kun je op De Loper, even afgezien van soft-ijs bij de snackbar, momenteel helemaal geen ijsje kopen. Maar dat gaat vanaf morgen dus allemaal veranderen. gedurende het hele seizoen van maandag tot en met zaterdag van 12.00 tot 22.00 uur en op de koopzondagen. Doe er je voordeel mee! 

Woon je in Vlaardingen-Holy? Houd dan je brievenbus goed in de gaten want binnenkort valt een flyer in de bus met een aantrekkelijke aanbieding!

Kinmarit Holding B.V.

Holysingel 650, Vlaardingen

Meer over Kinmarit Holding B.V. →