Categorieën

Service

Melbalino dagelijks bij de New Yorker

Melbalino dagelijks bij de New Yorker
Winkelen

Melbalino dagelijks bij de New Yorker

  • Advertorial
  • 12-06-2015
  • Winkelen
Melbalino dagelijks bij de New Yorker

VLAARDINGEN – Het zonnetje lacht, de lucht is blauw, Melbalino kom maar gauw… Ook dit jaar is de ijskar van Melbalino in het centrum van Vlaardingen te vinden. Zes dagen per week is hij in de middag te vinden op het Liesveld ter hoogte van de New Yorker. Een kleine wijziging ten opzichte van vorig jaar toen ‘ice cream man’ Jan Hijmans op de zaterdag te vinden was bij de ingang van Albert Heijn ter hoogte van de bewaakte fietsenstalling. 

Op een zomerse dag als vandaag is het dus weer heerlijk genieten op het Liesveld met het ambachtelijk bereide Italiaanse ijs van Melbalino. In zijn karretje heeft Hijmans altijd vier smaken paraat. Smullen maar!

En trouwens, voor de lijn hoef je het niet te laten… ,Wie met het naderende badkledingseizoen vreest dat een ijsje al gauw een dikmaker is, hoeft bij Melbalino niet te vrezen.,,Het melkvetpercentage in een Magnum is zo’n 18 procent. In mijn ijs is dat 2,5 procent’’, vertelt Hijmans. ,,Dat lage percentage laat de pure smaak beter tot zijn recht komen. Echt Italiaans ijs heeft altijd minder vet.’’

Kinmarit Holding B.V.

Holysingel 650, Vlaardingen

Meer over Kinmarit Holding B.V. →