Meer Optiek: de grootste collectie Theo brillen

05-10-2018 Winkelen Advertorial

VLAARDINGEN - Meer Optiek in Vlaardingen biedt meer: meer beleving, meer keuze, meer draagplezier. En dat begint met meer brillen! Onze collectie brillen en zonnebrillen is zeer uitgebreid en bevat topmerken als Jaguar, Tom Ford, Dolce & Gabbana, Silhouette, Oliver Peoples en Theo. van dit laatste merkheeft meer Optiek de grootste collectie uit de hele regio.

De brillen van Theo zijn ontstaan uit de wil van Wim Somers en Patrick Hoet om hun cliënten eens iets anders voor te kunnen schotelen dan de gangbare brillen. Gangbaar is de brillencollectie van Theo dan ook allerminst! De brillen hebben een frisse stijl met allemaal een heel eigen karakter, maar altijd met humor en enthousiasme.

Met de eerste brillencollectie blies het merk Theo in 1989 iedereen omver en sindsdien is er niet veel veranderd. Het bijzondere aan de brillen is dat ze ondanks hun uitgesproken karakter niet tijdsgebonden zijn. Theo is modieus zonder modegrillen te volgen en daardoor blijven de monturen zeer lang actueel.

Meer Optiek
Liesveld 133
3131 CK  Vlaardingen
010 - 434 53 91
www.meeroptiek.nl

Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date