Lentemarkt in het Stadshart

06-05-2016 Winkelen Advertorial

VLAARDINGEN – Zaterdag 7 mei, een dag voor Moederdag, is er Lentemarkt in het Stadshart. Rondom de Grote Kerk staat het vol bloemen en planten. Dat gaat, zeker met het zonnige weer, een kleurrijk tafereel opleveren. Een uitgelezen kans ook om nog een Moederdagcadeau te scoren. U slaagt altijd! 

Maar er is meer te doen in het stadscentrum. Er loopt een promoteam door de stad met een ingelijst schoolbord. Op dat bord kunt u een boodschap zetten voor uw moeder. Hierna wordt met uw eigen telefoon een foto gemaakt van u bij het bord. U kunt de boodschap dan meteen op uw Facebook of Instagram plaatsen.

In de Fransenstraat is het feest voor de kinderen. Ze kunnen er worden geschminkt en er staat een springkussen. Bovendien lopen de clowns ‘de Mikkies’ rond om hen te vermaken.  

Op de Hoogstraat en Korte Hoogstraat wordt zaterdag Fun, Food & Fashion georganiseerd. Kijk, proef en geniet van de biologische markt, foodtrucks, foodstands en de vele kramen, kinderactiviteiten, kunst, muziek en mode op de Hoogstraatjes.

Reacties