Categorieën

Service

Lente in het Stadshart van Vlaardingen!

Lente in het Stadshart van Vlaardingen!
Winkelen

Lente in het Stadshart van Vlaardingen!

  • Redactie
  • 04-05-2015
  • Winkelen
Lente in het Stadshart van Vlaardingen!

VLAARDINGEN – Het Stadshart van Vlaardingen staat zaterdag 9 mei geheel in het teken van de lente! Er is die dag van alles te beleven. Uiteraard zijn alle winkels geopend en de Haringkoppen zullen het centrum verrijken met hun muziek. Maar er is op deze dag nog veel meer te beleven. Zorg dat u erbij bent! 

De giraffen van Teatro Pavana
Een ontmoeting met Teatro Pavana is er een die je niet snel zult vergeten. Met telkens weer nieuwe acts weten zij te verbazen en te verwonderen. U ziet hen deze dag op het Liesveld met maar liefst vijf levensgrote giraffen. Statig en onverstoorbaar schrijden ze voort, hier en daar hun elegante nekken buigend om aan een blad te knabbelen of een bezoeker te begroeten. Giraffen zijn vriendelijk en vredelievend, maar pas op! Het blijven wilde dieren… Er zijn voorstellingen om 12.00 uur, 13.30 uur en 15.00 uur.

De transformatie van persoon tot steltenloper tot giraffe is een voorstelling op zich en enorm leuk om te zien. Het spektakel wordt echt compleet als de giraffen paraderen door het Liesveld, de Kuiperstraat en de Fransenstraat. 

Bloemen en planten
Inmiddels een goede Vlaardingse traditie; de Lentemarkt rond de Grote Kerk. Geniet van de geuren en kleuren van de bloemen en (tuin)planten die de toch al aantrekkelijke Markt nog mooier maken dan anders. En sla meteen uw slag, zodat u de hele zomer ook thuis kunt genieten. 

Ruim baan voor de kinderen
In de Fransenstraat en Kuiperstraat wordt het een feestje voor de kinderen. Er staat een groot springkussen en de kids kunnen er worden geschminkt. Word jij  een tijger, een vlinder of … En let op de Mikkies zijn er ook! 

VLD in balans
Op de Hoogstraat is het ‘proeven en bewonderen’. De straat staat in het teken van VLD in balans. U kunt er heerlijk eten en drinken, kunst bewonderen en als u wilt, kunt u mee dansen in leuke workshops. Proef de streekproducten, neem een drankje en geniet!