Laat je schaatsen slijpen bij Van Kortenhof

13-12-2019 Winkelen Advertorial

VLAARDINGEN - Vanaf vandaag kan er heerlijk geschaatst worden op de schaatsbaan bij het Winterterras. Alleen de gedachte aan schaatsen zorgt bij vele Vlaardingers al voor schaatskriebels. 

Bij Van Kortenhof staat alles klaar om alle schaatsfanaten weer van scherpe ijzers te voorzien. Want pirouetjes draaien of kilometers maken op botte schaatsen, dat kan natuurlijk niet. Schaatsen slijpen kost slechts 12,50 euro. U kunt uw schaatsen inleveren bij Van Kortenhof Vlaardingen Holy aan de Louise de Colignylaan 1, bij De Loper. Na 1 werkdag staan de schaatsen weer messcherp voor u klaar! 

Vandaag en morgen is Van Kortenhof ook te vinden op de Kerstmarkt in de stad. In een feestelijke kraam recht tegen over de ingang van de Kerk ruimen zij hun schaatscollectie op en vindt u hier schaatsen tegen absolute bodemprijzen! Let wel: op=op! Dus wees er snel bij! 

Daarnaast ligt de kraam ook bomvol kindervuurwerk, vuurwerkcadeaubonnen en deelt het team van Van Kortenhof vuurwerk-kortingsbonnen uit! Kortom: alleen maar goede redenen om vanmiddag en morgen de kraam van Van Kortenhof te bezoeken op de Kerstmarkt in Vlaardingen!

Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date