Kom naar de Roosmarijn bruidsspecial!

02-01-2018 Winkelen Advertorial

VLAARDINGEN - Zondag 18 februari organiseert Roosmarijn Bloembinders de tweede Roosmarijn bruidsspecial! Inspiratie opdoen voor je bruiloft is altijd een goed idee en dat kan in een knusse persoonlijke setting bij Roosmarijn tijdens de bruidsspecial!

Wij van Roosmarijn maken elk boeket en alle decoratie uniek, jou/jullie wensen gecombineerd met onze creativiteit dat kan alleen maar een mooi resultaat opleveren. Tijdens de Bruidsspecial zullen er verschillende boeketten en andere decoraties voor de grote dag te bewonderen zijn. Je kunt even voelen hoe een bruidsboeket voelt, corsages opspelden of ervaren hoe sterk corsages magneetjes zijn. Natuurlijk staan we ook klaar om al jullie vragen te beantwoorden en is er tijd om met een van onze vakexperts in een persoonlijk gesprek jullie wensen te bespreken, waarna we een vrijblijvende offerte kunnen maken.

Ga jij trouwen in 2018? Geef je op en kom deze bijzondere middag mee beleven!Opgeven kan makkelijk: stuur een email naar wedding@roosmarijnbloemkado.nl. Alle bruidsparen die deze dag langskomen maken kans op een gratis bruidsboeket!

Wanneer: zondag 18 februari van 13.00 tot 16.30 uur
Waar: Roosmarijn Bloembinders, Veerplein 25, 3131CX Vlaardingen
Entree: Gratis, opgeven vooraf wordt gewaardeerd.

Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date