Kinderrommelmarkt Van Hogendorpkwartier naar 26 augustus

17-08-2017 Winkelen Advertorial

VLAARDINGEN – De winkeliers van het Van Hogendorpkwartier verzetten de kinderrommelmarkt een week van zaterdag 19 augustus naar zaterdag 26 augustus. Er wordt voor komende zaterdag regen voorspeld en de winkeliers willen voorkomen dat de kleine ondernemers op hun kleedjes nat en koud worden. ,,We hebben zolang mogelijk gewacht in de hoop dat het weer toch iets beter zou worden dan voorspeld, maar helaas…’’

Nu krijgt de succesvolle Kinderrommelmarkt dus een vervolg op zaterdag 26 augustus. Met ruim veertig kramen en tien kleedjes is de markt weer groots opgezet. De jongste ondernemers van Vlaardingen kunnen op die datum zaken als speelgoed, boeken, oude kleding en wat dan nog meer te koop aanbieden.

Elk nadeel heeft zijn voordeel, door het uitstel kunnen kinderen zich nog altijd inschrijven voor de Kinderrommelmarkt. Dat doe je HIER! En heel goed nieuws: dat is gratis!

De Kinderrommelmarkt op het van Hogendorpkwartier is compleet met kramen van winkeliers. Een aanbod van volwassen en jonge ondernemers door elkaar heen dus. Bezoekers kunnen heerlijk eten bij gezellige kraampjes: een broodje hamburger, kipsaté of andere lekkere snacks. Op het plein zijn leuke kinderattracties te vinden zoals een springkussen. Kortom… reserveer een plekje als u kinderen heeft. Kom sowieso kijken bij alle marktkramen en -kleedjes van onze jonge ondernemers.

Uiteraard zijn ook alle winkels geopend. U gaat altijd geslaagd thuis komen.

Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date