Kinderrommelmarkt op het Van Hogendorpkwartier

05-08-2016 Winkelen Advertorial

VLAARDINGEN – Noteer het alvast in  uw agenda: op zaterdag 20 augustus ontmoet u de nieuwe generatie ondernemers op het Van Hogendorpkwartier. Dan is daar namelijk de Kinderrommelmarkt!

Leuker en uitgebreider dan ooit. De jongste ondernemers van Vlaardingen staan achter de kramen met hun handelswaar.  De kids bieden zaken te koop aan als speelgoed, boeken of kleding. De volwassen winkeliers maken het enorme aanbod compleet met aanbiedingen op ieder gebied. De leukste items tegen de prettigste prijsjes!

Heeft u trek in een lekkere snack dan heeft u keuze uit een heerlijk groot aanbod. Gezellige kraampjes staan paraat met onder andere hamburgers, kipsaté, verse frietje en diverse andere lekkere hapjes.

Op het plein zijn ook de kinderattracties te vinden. Kortom, 20 augustus, kom kijken van 10.00 uur tot 16.00 uur om de nieuwe generatie ondernemers aan het werk te zien en te genieten van al dat leuks en lekkers dat er nog meer staat speciaal voor u. Uiteraard zijn ook alle winkels geopend dus u gaat altijd geslaagd thuis komen.

Wil je graag een kraam, meld je dan snel aan. Dat kan HIER!

Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date