Categorieën

Service

Kinder Rommelmarkt op het Van Hogendorpkwartier

Kinder Rommelmarkt op het Van Hogendorpkwartier
Winkelen

Kinder Rommelmarkt op het Van Hogendorpkwartier

  • Advertorial
  • 05-08-2015
  • Winkelen
Kinder Rommelmarkt op het Van Hogendorpkwartier
VLAARDINGEN - Op zaterdag 22 augustus krijgt de Kinder Rommelmarkt op het van Hogendorpkwartier een vervolg! Na het succes van vorig jaar, wordt deze op zaterdag 22 augustus herhaald. Dit jaar nog groter, leuker en succesvoller dan de eerste keer. De jongste ondernemers van Vlaardingen kunnen op die datum zaken als speelgoed, boeken of oude kleding te koop aanbieden.

Vorig jaar werkten de weergoden niet mee. Dit jaar is er de mogelijkheid om een halve marktkraam te huren van twee meter voor slechts vijf euro. Daaronder blijven de ondernemertjes droog bij nat weer en anders beschermd tegen de felle zon. Dit is uiteraard niet verplicht, ouders kunnen hun kinderen ook gewoon inschrijven met een kleedje.

Volwassen en jonge ondernemers

De Kinder Rommelmarkt is compleet met kramen van een aantal winkeliers. Een aanbod van volwassen en jonge ondernemers door elkaar heen dus. Bezoekers kunnen heerlijk eten bij gezellige kraampjes: een broodje hamburger, kipsaté of andere lekkere snacks. Op het plein zijn leuke kinderattracties te vinden zoals een groot springkussenkasteel. Kortom… reserveer een plekje als u kinderen heeft. En kom sowieso kijken bij alle marktkramen en -kleedjes van onze jonge ondernemers. Uiteraard zijn alle winkels geopend. U gaat altijd geslaagd thuis komen.

Deelname is GRATIS

Aanmelden kan via het inschrijfformulier, deze zijn verkrijgbaar bij de winkels op het Van Hogendorpkwartier, ingevulde inschrijfformulieren kunnen worden ingeleverd bij slagerij Wapenaar. Maar het kan ook online via deze link! Vol is vol, dus geef uw kind snel op als u zeker wilt zijn van een plekje.

Harsco Asia Pacific Investment B.V.

George Stephensonweg 15, Vlaardingen

Meer over Harsco Asia Pacific Investment B.V. →