Kerstworkshops bij Roosmarijn Bloem&Kado

24-11-2014 Winkelen Advertorial

VLAARDINGEN - Ja ze zijn er weer, een aantal gezellige avonden waarop u een workshop kunt komen doen bij Roosmarijn. Elke avond kunt u kiezen uit de drie onderwerpen en de workshops zijn geschikt voor iedereen. Leek of juist met veel ervaring; je gaat altijd naar huis met een mooi arrangement.

Kistje kerst!
In een kistje maken we een leuk kerststuk met glazen potjes waar waxinelichtjes in kunnen. Het kan heel natuurlijk met alleen verschillende soorten groen en het kan heel erg kitsch met glitter en glanzende ballen.

Advent & Kerststuk in stoere pot
In een stoere pot maken we een stuk, met vier stompkaarsen groen en wat stoere takken. Dit stuk kun je maken als adventstuk, maar is ook leuk met ballen en meer decoratie. 

Krans met ster
Een kerstkrans op zich is natuurlijk al hartstikke leuk, maar deze krans heeft als extra een kerstster. De krans kun je naar eigen idee decoreren, en ophangen aan de schouw of voordeur.

Data
Dinsdag 2 december, woensdag 10 december, maandag 15 december en woensdag 17 december hebben we nog een aantal plekken vrij. Maar omdat het hard gaat en er een beperkt aantal plekken beschikbaar is raden wij u aan snel op te geven.

Algemene informatie
Alle workshops kosten 45 euro, het thema kiest u bij aanmelding en de kleur van de ballen en decoratie op de avond zelf. De workshops zijn inclusief koffie, thee en wat lekkers, ze zullen om 19.30 uur beginnen (inloop vanaf 19.15 uur), en ongeveer anderhalf uur duren. Uw reservering is definitief nadat u de € 45,- heeft betaald. Voor de workshop dient u uw keus wat betreft het onderwerp door te geven.

Annuleren is gratis tot drie dagen voor de workshop, u krijgt dan uw geld terug. Voor annulering op een later moment geldt: Wij maken het stuk van uw keuze en u kunt dat stuk op een moment van uw keuze komen ophalen in de winkel.

Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date