Kerststukken groot en klein koop je natuurlijk bij...

16-12-2016 Winkelen Advertorial

Roosmarijn, die leuke winkel in de Waalstraat, daar staan de kerststukken klaar, want nog maar een 10 dagen en dan is het kerst, dus de hoogste tijd voor dat mooie kerststuk . Bij Roosmarijn maken ze alle kerststukken zelf, klein, groot, een kerstkrans of een mooi stuk in schaal of pot.

Een mooi kerststuk, kerstboeket of een ander kerstarrangement als cadeau of juist voor jezelf kun je hier bestellen of uitzoeken. In je eigen pot of schaal een stuk laten opmaken? Natuurlijk kan dat bij Roosmarijn in de door u gewenste kleur en stijl.

Al sinds de winter van 2008 maakt Roosmarijn vanuit de sfeervolle winkel kerststukken en kerstboeketten, elk jaar weer weten ze te verrassen met de creativiteit en unieke uitstraling. Geen stukjes dus zoals je ze overal ziet, maar mooie unieke items van hoge kwaliteit waar je echt van kan genieten.

Juist omdat ze alles zelf maken is er elke dag weer wat nieuws, meer of minder, want zelf maken betekent ook dat bij veel succes de voorraden kunnen slinken. Zoek je dus een kerststuk, een mooie helleboris, (kerstroos) een vaas met amaryllis of een kerstboeket? Bezoek dan een dezer dagen Roosmarijn, daar loop je tevreden de deur weer uit!

Roosmarijn Vind je in de waalstraat tegenover de bibliotheek en Cafe de Waal. Ze zijn zes dagen per week geopend. Voor meer informatie kijk je op hun website of facebook.

Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date