Jumbo kadobon bij aankoop van een racefiets bij Van Kortenhof

04-07-2015 Winkelen Advertorial

VLAARDINGEN - Zaterdag 4 juli is het weer zover: De start van de Tour de France! Met de start van dit wielerspektakel in Nederland is de wielerkoorts bij de fietsliefhebbers gestegen tot een hoogtepunt! Voor alle wielerliefhebbers hebben Jumbo Wuijts en Van Kortenhof een wel heel bijzondere Tour de France Actie!

Bij aankoop van een racefiets in één van de vestigingen van  Van Kortenhof tijdens de Tour de France krijgt u een Jumbo-Wuijts boodschappen-kadobon twv honderd euro.  Zo wordt een nieuwe racefiets kopen nu wel heel aantrekkelijk. U rijdt al een Giant racefiets  vanaf € 649,-. Naast een uitgebreide collectie voor heren, heeft Van Kortenhof ook een zeer ruim aanbod racefietsen vanaf € 599,- voor alle sportieve dames.

Daarnaast krijgt u bij Van Kortenhof ook nog tot 15 procent korting op de hele collectie fietsen, dus wacht niet langer en profiteer nu van deze fantastische Tour de France aanbieding: een prachtige racefiets én € 100,- gratis boodschappen! Deze kans mag u als wielerliefhebber zeker niet laten liggen.

Natuurlijk spaart u bij Jumbo Wuijts tijdens de Tour de France nog gewoon door voor het shirt van Joop Zoetemelk van 35 jaar geleden. Want in iedereen schuilt een kampioen!

Jumbo Wuijts en Van Kortenhof wensen u een fantastische Tour de France!!

Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date