Categorieën

Service

Judith Visser bij Plantage Pontier

Judith Visser bij Plantage Pontier
Winkelen

Judith Visser bij Plantage Pontier

  • Redactie
  • 20-06-2014
  • Winkelen
Judith Visser bij Plantage Pontier

VLAARDINGEN – Juni is de Maand van het Spannende Boek en op zaterdag 21 juni heeft boekhandel Plantage Pontier aan het Veerplein de bekende schrijfster Judith Visser te gast ! Vanaf 13.00 uur praat Judith Visser graag met u over haar boeken en haar schrijverschap.

Judith Visser maakt lezen spannend en staat bekend om haar ‘edgy’ thrillers die steevast lovend worden onthaald. In 2006 debuteerde ze met haar roman 'Tegengif' , waarmee ze al direct de prijs voor het beste Rotterdamse boek won. Tegenwoordig schrijft ze niet alleen thrillers voor volwassenen maar ook voor de jeugd en won hiermee verschillende prijzen. Tijdens het schrijven verdiept ze zich in de donkere kanten van de mens en leeft ze zich helemaal in, in de hoofden en gedachten van haar personages die langzaam maar zeker ontsporen.

Haar boek 'Stuk' , waarmee ze genomineerd was voor de Gouden Strop, is verfilmd en draait sinds 11 juni in de bioscopen. Onlangs verscheen alweer haar tiende boek 'Vreemden in de nacht'.

Grijp dus de kans om Judith Visser te ontmoeten en natuurlijk kunt u ook haar boeken laten signeren. Voor wie zijn ‘Judith Visserbibliotheek’ wil uitbreiden heeft Plantage Pontier meer dan voldoende keus in huis.

Wagenborg Nedlift

Schiedamsedijk 75, Vlaardingen

Meer over Wagenborg Nedlift →