Jubileumfestival op De Loper

26-08-2015 Winkelen Advertorial

VLAARDINGEN - De zomermarkt van dit jaar wordt opgeluisterd door een jubileumfestival. De Loper bestaat namelijk 25 jaar! Dit wordt groots gevierd met muziek. Op het grote plein komt een groot podium en diverse artiesten geven een spetterend (mini)concert!

De optredens beginnen om 12.00 uur met The Caffeine - Een viertal zeer getalenteerde jonge dames die prachtige songs zingen van eigen hand en een aantal leuke bewerkingen van bestaande songs. Ze zingen vaak 4-stemmig en bespelen allen verschillende instrumenten. Ze zijn jong, maar spelen al best vaak op allerlei podia. Ze stonden onlangs nog op het Zomerterras. Winnaar van de Eigen Wijs Prijs Vlaardingen!

Om 13.00 en 15.00 uur optredens van LOS (Ladies On Stage). Deze zanggroep bestaat uit ruim 19 uitbundige vrouwen die graag met elkaar zingen en optreden. Zij maken van ieder optreden een feest voor oog en oor! Zanggroep LOS, tot 1 januari 2013 bekend onder de naam Zanggroep Hoge Noot, is een Vlaardingse zanggroep met leden uit Vlaardingen, Maassluis, Schiedam en omstreken. Zij zingen bekende pop-, rock- en disconummers van vroeger en nu. Annemarie van der Wijk is de dirigente en zij arrangeert ook alle nummers. 

Om 13.45 uur betreden Spek en Boogert  het podium. Geen standaard cliche%u0301 coverband maar veel meer dan dat. Zij spelen verschillende covers die zij in een country/rock’n roll jasje steken zodat niemand onder de swing uit kan komen. Drums worden gespeeld met de voet en er wordt zo nu en dan gewisseld van instrument. Die combinatie zorgt ervoor dat ieder nummer zijn ware swing te pakken krijgt! Er wordt gespeeld op semi- akoestische instrumenten. Spek en Boogert is ervaren, energiek, interactief en vooral heel gezellig! 

Ter afsluiting dan ook nog Ginfish dat bestaat uit Richard van der Raad (leadzang, gitaar en mond- harmonica) en Ronald van Hoorn (gitaar en zang), twee professionele muzikanten met een ruime ervaring in verschillende muziekstijlen. Meezingen met lekkere sixties en seventies covers. Ginfish schuwt het grote gebaar niet. Ze spelen rustig Band On The Run van Wings of Born To Run van Bruce Springsteen met zijn tweeën, gewoon, omdat het kan.

Naast dit middagvullend programma is er dus nog de Zomermarkt om lekker over te struinen. Diverse kramen van winkeliers, standwerkers en goede doelen. Kinderattracties, een nostalgisch draaiorgel, een nostalgische zweefmolen (gratis) en meer! Jij komt toch ook?

Gerelateerd
Reacties
Bedrijven Alle bedrijven »Altijd Up-to-date