James Autoservice Nooteboom zet 100% in op veiligheid

02-06-2018 Winkelen Redactie

VLAARDINGEN - James Autoservice Nooteboom zet de komende weken 100% in op veiligheid. Mensen die met de auto op vakantie gaan, denken vaak dat hun auto prima in orde is. Er wordt veel meer gevraagd van auto’s tijdens lange vakantieritten. Daarom biedt James Autoservice tot en met 31 augustus tegen een sterk gereduceerd tarief een volledige zomercheck, waarbij alle auto’s op essentiële punten gecontroleerd worden. 

Tijdens de zomervakantie rijden veel mensen met een volgeladen auto met aanhanger of caravan richting hun vakantiebestemming. Wat men zich niet realiseert is dat hoge temperaturen, zwaardere bepakking of het rijden in de bergen een extra belasting van de auto betekent. 

Na de zomercheck is de kans een stuk kleiner dat een auto strandt. Er wordt gecontroleerd op essentiële punten, zoals bijvoorbeeld bandenspanning, koelvloeistof, remmen en airconditioning. 

James Autoservice Nooteboom vindt u aan de Industrieweg 17-19 in Vlaardingen en is bereikbaar via telefoonnummer 010-4350040. Ook is de zomercheck te boeken via jamesautoservice.nl.Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date