JAMES Autoservice Nooteboom lanceert private lease

22-10-2018 Winkelen Advertorial

VLAARDINGEN - Vanaf oktober vult James Autoservice Nooteboom in Vlaardingen haar dienstenpakket aan met private lease. Klanten die overwegen een auto privé te leasen kunnen bij de lancering van JAMES private lease een keuze maken uit drie modellen van Peugeot. JAMES Private lease biedt uitsluitend producten aan van aanbieders met het Keurmerk Private lease.

Private lease is aan een opmars bezig in Nederland. De ANWB berichtte er eerder over. In een groot aantal gevallen is het voordeliger om een auto privé te leasen dan om een auto te kopen. Zeker als mensen van plan zijn om geld te lenen om een nieuwe auto te kopen. De goedkoopste vanaf prijs geeft niet altijd een reëel en compleet beeld. De voorwaarden van de overeenkomst zijn net zo belangrijk om betrouwbaar op weg te zijn. James Autoservice heeft de prijs laag gehouden en biedt goede voorwaarden voor een zo zorgeloos mogelijk aanbod.

Bij JAMES geldt er geen maximum leeftijd of een minimum aantal jaar in het bezit van een rijbewijs. Onderhoud, reparatie, wegenbelasting, pechhulp onderweg en verzekering (WA & casco + schadeverzekering voor inzittenden) zijn allemaal inbegrepen in de prijzen die getoond worden. Een JAMES Private leaseovereenkomst is opzegbaar indien er persoonlijke omstandigheden zijn, zoals verlies van inkomen. 

JAMES Private lease biedt bijvoorbeeld een Peugeot 108 voor € 194,- per maand op basis van 60 maanden en 10.000 km per jaar. Kijk op jamesprivatelease.nl voor meer informatie of kom langs bij JAMES Autoservice Nooteboom.

JAMES Autoservice Nooteboom
Industrieweg 17-19
3133 EE Vlaardingen
tel. 010 - 435 00 40
info@nooteboomvlaardingen.nl
www.nooteboomvlaardingen.nl

Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date