Interieurtrends voor de winter van 2020

28-01-2020 Winkelen Advertorial

VLAARDINGEN - De woonwinkels op Woon- en Autoboulevard Vlaardingen staan vol met de laatste woonmode. U vindt er alles om uw huis een frisse update te geven of zelfs een complete make-over. Wat zijn de laatste trends?

Natuurlijke elementen
Dit blijft voorlopig nog belangrijk. Natuurlijke elementen passen in het interieur van 2020. Het gaat dan vooral om het gebruik van natuurlijke materialen. Hout, riet, leer en linnen worden gecombineerd met planten. Niet alleen in de meubels, maar ook in de accessoires en de wand- en vloerbekleding. Kijk eens rond bij onze woonwinkels.

Persoonlijke touch
Eigenlijk mag alles in 2020, als u uw interieur maar zo persoonlijk en eigen mogelijk maakt. U kunt combineren met stijlen, of juist helemaal los gaan op één eigen stijl. Onze Woonwinkels adviseren u graag en bieden u een keur aan variatie.

Laat durf zien
Juist met accessoires kunt u het verschil maken. Ruwe materialen en duidelijke accenten in hout, steen of leer maken een groot verschil. Ook opvallende wandrekken met eigen spullen.

Zoals elke maand, zijn de woonwinkels van Woon- & Autoboulevard Vlaardingen geopend op de eerste en de laatste zondag van de maand.
De koopzondagen in februari en maart zijn:
- 2 februari
- 23 februari
- 1 maart
- 29 maart

Enkele winkels zijn zelfs elke zondag geopend. Kijk daarom ook even op de sites.

Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date