Info-avond Fietslease 2020 bij Van Kortenhof

04-11-2019 Winkelen Advertorial

VLAARDINGEN/MAASSLUIS - Nadat de regels voor de 'fiets-van-de-zaak' de afgelopen jaren flink strenger zijn geworden, voert het kabinet nu een versoepeling door om mensen  te motiveren om te fietsen naar hun werk. In 2020 worden de regels voor het leasen van een fiets soepeler en interessanter. De dames van Van Kortenhof  hebben de laatste tijd van  verschillende  bedrijven uit de regio begrepen, dat er veel vragen zijn omtrent deze nieuwe regels van de 'fiets van de zaak'. 

Om die reden organiseren zij op 12 november a.s. in hun vestiging in Maassluis een informatieavond over dit onderwerp. Samen met de belastingadviseurs van Ruitenburg Accountants en de specialisten van Frieslandlease informeren ze u over alle ins en outs van de 'fiets-van-de-zaak' en de mogelijkheden van fietslease. Tevens introduceert Van Kortenhof tijdens deze avond een nieuwe, maar interessante transportcategorie: Smart Urban Mobility. Een nieuwe vorm van bedrijfsvervoer waar u tot 36 procent extra investeringsaftrek op kunt krijgen!

Deze informatieavond op 12 november a.s. is speciaal voor directeuren, eigenaren en/of HR-professionals van alle bedrijven en organisaties in de regio. Of u nog 1 of 1000 medewerkers heeft. Meer info of direct aanmelden? Dat kan via deze link.

Vanaf 19.00 uur is de ontvangst bij Van Kortenhof Maassluis aan de Heldringstraat 101 en om 19.30 uur start de presentatie. U bent van harte welkom!

Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date