Categorieën

Service

Hosman Frères: voor al uw wijnen en gedistilleerd

Hosman Frères: voor al uw wijnen en gedistilleerd
Winkelen

Hosman Frères: voor al uw wijnen en gedistilleerd

  • Advertorial
  • 20-12-2018
  • Winkelen
Hosman Frères: voor al uw wijnen en gedistilleerd
VLAARDINGEN - Dat een uitstekende service, kennis van zaken, een grote keuze en scherpe prijzen kunnen samengaan, laten ze zien bij Hosman Frères wijnen en gedistilleerd. Hosman Frères wijnen en gedistilleerd bevindt zich aan het Veerplein 6 in Vlaardingen en is bij uitstek de winkel waar u een prachtige collectie wijnen en een groot assortiment gedistilleerd aantreft.

Lekkere wijn kan wel degelijk voordelig zijn en bij Hosman Frères kunnen ze u daar alles over vertellen! U vindt er dan ook al een goede wijn vanaf € 4,95.

Naast wijn vind je bij Hosman Frères een brede keuze aan gedistilleerd, waaronder de voordelige huismerken. Laat u zich eens in positieve zin verrassen door de scherpe prijsstelling ervan, die allerminst ‘onder doet’ voor de zogeheten ‘discounters’.

Eigenares Marquerite Warbie heeft haar passie voor het vak door de jaren heen opgedaan in verschillende wijngebieden in onder meer Frankrijk, Duitsland en Italië. Marquerite is in 2014 haar eigen winkel begonnen in Hoogvliet en in 2018 volgde Hosman Frères wijnen en gedistilleerd in haar ‘eigen stad’ Vlaardingen.

De winkel heeft een sfeervolle lounge, waar onder andere wijn- en whiskyproeverijen georganiseerd worden. Kijk voor alle evenementen op de website, www.hosmanfreres.nl, waar u zich ook kunt inschrijven voor de nieuwsbrief, zodat niets van dit leuks mist.

Het enthousiasme voor het vak proef je bij Hosman Frères in alles. Van het persoonlijke advies en goede tips over wijn- en spijscombinaties tot en met het verhaal achter de wijnen en chateaus. Kortom, het is altijd de moeite waard eens een bezoekje te brengen aan de winkel in het centrum van Vlaardingen aan het Veerplein 6, direct gelegen naast de Rabobank.

Profijtmeubel Vlaardingen

Gerard Burgerlaan 1 -3, Vlaardingen

Meer over Profijtmeubel Vlaardingen →