Het nieuwe Team: wat je ziet is wat je krijgt!

11-12-2015 Winkelen Advertorial

VLAARDINGEN - Wat je ziet is wat je krijgt: dat is het nieuwe Team Kappers. Want bij Team draait het om het eindresultaat. Een eindresultaat dat aan al je verwachtingen voldoet. Dat is ten slotte waarom je naar de kapper gaat: om met het kapsel dat jij voor ogen hebt naar buiten te lopen. Of het nou een hip kapsel is dat je van tevoren hebt uitgezocht op een van onze Pinterest boards, of die look van die leuke celeb, die je op de tablet in de salon hebt gespot.
 

Duidelijk over oprijzen

‘Wat je ziet is wat je krijgt’ staat bij Team Kappers ook voor duidelijke communicatie over de prijs. We vinden het namelijk belangrijk dat je vooraf precies weet waar je aan toe bent. Heldere en eerlijke prijzen en geen verrassingen achteraf; dat is waar Team voor staat. Met eigen ogen zien waar we het over hebben? Bekijk dan snel onze prijslijst.
 

Ons kleurplan

Om precies diezelfde reden introduceren we een kleurplan met een ‘grote en een kleine kleurbeurt’. Het bijhouden van je kleur hoeft namelijk helemaal niet duur te zijn. Je bent bij Team ook altijd gegarandeerd van topkwaliteit. Onze kappers worden namelijk vier keer per jaar getraind op de allernieuwste kleurtechnieken. Wij noemen dit het (kleur)effect van Team Kappers. Je weet wel; een sprankelend effect dat niet te koop is in een potje bij de drogist.

Kom je snel langs in onze salon op De Loper om Het Nieuwe Team te ervaren? 

Team Kappers De Loper
De Loper 64
3137 DD Vlaardingen
010 – 475 22 97

Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date