Herweijer kwaliteitsbakkers: sterker dan ooit!

15-12-2022 Winkelen Ingezonden mededeling

VLAARDINGEN – Herweijer kwaliteitsbakkers is in Vlaardingen een gevestigde naam. Massa’s Vlaardingers weten de weg naar de ‘open banketbakkerij’ op De Loper 20 te vinden en dat is niet zo gek. Het grote doel van Herweijer is de klanten blij te maken met mooie kwaliteitsproducten en dat lukt uitstekend.

Herweijer is zo’n echt familiebedrijf waar de liefde voor het vak nog de boventoon voert. En de term familiebedrijf is nu meer dan ooit van toepassing want sinds Raymond Herweijer en zijn vrouw Wendy het besluit namen om weer kleinschalig te gaan werken met één winkel hebben ook dochter Sanne en zoon Victor ervoor gekozen in het familiebedrijf te gaan werken. 

Die keuze lag overigens niet persé voor de hand. Sanne en Victor maakten aanvankelijk heel andere keuzes. Sanne werkte een aantal jaren als kapster en daarna als skilerares in Oostenrijk. De coronaperiode maakte daar na een paar maanden al een einde aan. Vlak na de verbouwing in 2020 gaf Sanne aan in de winkel te willen werken. Ze is inmiddels dan ook een bekend gezicht voor de klanten. 

Victor groeide weliswaar op in de bakkerij maar koos voor een commerciële opleiding. Hij vond er zijn draai niet en koos alsnog voor het bakkersvak. Hij ging naar de bakkersschool en verfijnde zijn kunsten bij bakkerij Vreugdenhil in Maasdijk, Daar is hij uitgegroeid tot een enthousiaste brood- en banket bakker en heeft zelfs een aantal mooie boulangerieprijzen in de wacht gesleept. 

En dus floreert Herweijer kwaliteitsbakkers. Dankzij het hechte team maar natuurlijk ook door de no-nonsense aanpak: geen ingewikkelde culinaire hoogstandjes maar heerlijke ‘old school’ producten. Die  worden dan ook nog eens gemaakt in een  open banketbakkerij waar de klanten direct kunnen zien waar de bakkers mee bezig zijn. De interactie die daardoor ontstaat is niet alleen leuk voor de klanten maar ook voor de banketbakkers. Die luisteren goed naar wat de klanten vragen en spelen daar vervolgens moeiteloos op in. 

Raymond en Wendy zijn er nooit vanuit gegaan dat hun kinderen in het bedrijf zouden komen werken. ,,Maar des te leuker is het als beide kinderen er uiteindelijk toch voor kiezen om bij je te komen werken’’, aldus Raymond. ,,Heel de familie bij elkaar en een zeer enthousiast team zorgt ervoor dat wij met heel veel plezier kunnen doen waar we goed in zijn. Het bakken van de lekkerste banket producten en dit met heel veel passie, liefde en plezier verkopen aan onze klanten.’’ 

Hoewel ook voor Herweijer kwaliteitsbakkers de kosten voor grondstoffen, energie en personeel wel heel fors zijn gestegen, ziet de familie de toekomst zonnig in. ,,Wij staan erin met een positieve blik, kwaliteit gaat nooit verloren!’’ 

Het team van Herweijer kwaliteitsbakkers wenst iedereen prettige kerstdagen en veel voorspoed voor het nieuwe jaar.

Herweijer Kwaliteitsbakkers
De Loper 20
3136 CN Vlaardingen
010 - 474 38 14
info@kwaliteitsbakkers.nl
www.kwaliteitsbakkers.nl

Bekijk de foto'sGerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date