Categorieën

Service

Heerlijke Moederdagcadeaus bij Veerplein 18

Heerlijke Moederdagcadeaus bij Veerplein 18
Winkelen

Heerlijke Moederdagcadeaus bij Veerplein 18

  • Advertorial
  • 08-05-2014
  • Winkelen
Heerlijke Moederdagcadeaus bij Veerplein 18

VLAARDINGEN - Dat de liefde niet alleen bij de man door de maag gaat, maar ook bij alle moeders weten we bij Veerplein 18 al lang! Daarom speciaal voor de moederdag 25 procent korting op de Hightea en de Highwine kado bonnen! Dan geef je iets waar jezelf misschien ook van kan gaan genieten.

Daarnaast hebben wij nog een breed assortiment aan servies, heerlijke wijnen en andere leuke en originele cadeaus. ‘s Avonds heeft Veerplein 18 een hele lekkere actie tijdens de extra koopavond in het centrum van Vlaardingen. Wij zijn net als vele andere winkels tot 20.00 geopend.

Vanaf 4 uur kunt u een overheerlijke kipsate (2 stokjes) met frietjes, kroepoek en salade bestellen voor de prijs van €5,95! (normaal €8,45). U kunt eventueel ook kennis maken met onze overheerlijke hamburger op een speciaal daarvoor gemaakte briochebol van het Vlaamsch Broodhuys met frietjes en salade voor €7,95! (normaal €9,95).

Natuurlijk kunt u alles met een heerlijk kopje koffie met appeltaart of citroen merengue taart afsluiten om vervolgens bij de andere winkeliers de leuke acties te gaan bekijken! 

Bonita

Liesveld 13, Vlaardingen

Meer over Bonita →