Frozen Summer Fun in Vlaardingen!

09-06-2015 Winkelen Advertorial

VLAARDINGEN - Op zaterdag 13 uni wordt VakantieXperts De Groot in Vlaardingen, ter ere van het Frozen Summer Fun seizoen in Disneyland Paris, voor een dag omgetoverd in een Frozen r-ijsburo. Laat je ondersneeuwen door plezier en geniet van alle leuke activiteiten die speciaal worden georganiseerd rondom het Frozen thema!

De enorm populaire Disney film Frozen, met bijna een miljoen bioscoopbezoeken in Nederland, bezorgt van 1 juni tot 13 september de koelste zomer in Disneyland Paris tijdens Frozen Summer Fun. De beroemde zusjes, Anna en Elsa, verschijnen op het podium met hun schattige sneeuwpop Olaf in een spectaculair evenement dat gasten gegarandeerd kippenvel bezorgt!

Om dit te vieren organiseert het team van VakantieXperts De Groot in samenwerking met Disneyland Paris een speciale Frozen Summer Fun dag bij jou in de buurt! Deze dag zal geheel in het teken van Frozen staan met allerlei leuke en ijskoude activiteiten! Zo kun je je laten schminken en kan je op de foto met een reuze opblaasbare Olaf van zeven meter hoog. Daarnaast is er een kleurplatenwedstrijd waarmee je kans maakt op de DVD van Frozen!

Kom op zaterdag 13 juni naar VakantieXperts De Groot en laat je ondersneeuwen door plezier!

Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date