Food & Fashion op het Van Hogendorpkwartier!

03-06-2016 Winkelen Advertorial

VLAAARDINGEN - De mode ondernemers en food specialisten op het Winkelcentrum van Hogendorpkwartier in Vlaardingen, organiseren zaterdag 4 juni een Food & Fashion Experience. Bezoekers worden tussen 12.00 en 16.30 uur getrakteerd op heerlijke hapjes door een lange kelner en kok en de laatste mode op Winkelcentrum Van Hogendorpkwartier.

Het grote plein van het winkelcentrum wordt omgetoverd tot een heuse catwalk. De bezoekers kunnen plaatsnemen naast de catwalk en genieten van al het moois dat voorbij komt tijdens meerdere modeshows. Tijdens de shows verrassen de culinaire ondernemers van het Van Hogendorpkwartier de bezoekers met heerlijke hapjes.

Iedereen is welkom


De modeshows worden verzorgd door Avanti Mode en Amigo Casual . Deze winkels bieden samen mode voor dames, jonge meiden en jongens. Bekende merken schitteren op de catwalk en meer dan acht modellen showen de kleding!

Veel winkeliers geven hun medewerking aan deze modeshow. Schoenencentrum verzorgt de schoenen voor de modellen en Eyewish draagt zorg voor de zonnebrillen. DA Drogist de Vette verzorgt de visagie.

De food specialisten van het winkelcentrum serveren tussendoor heerlijke hapjes. Dit zijn de winkeliers op het winkelcentrum Poelier Westbroek, Slagerij Wapenaar, Delicatesse Hogervorst, Bakker Klootwijk, Boon's Markt, Limburgia Vlaaien en Verhage Familierestaurant.

De gehele show wordt gepresenteerd door een lady speaker. Een DJ zorgt voor de muzikale omlijsting van het geheel. Kom ook gezellig even kijken en genieten van de mode en de hapjes!

Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date