Fietsen, lunchen én genieten?

25-05-2019 Winkelen Advertorial

VLAARDINGEN - Van Kortenhof en restaurant Vlietzicht hebben de handen ineen geslagen en een fantastisch arrangement samengesteld waarmee je echt een dagje uit bent. Want wat is er nou leuker dan het prachtige groene gebied tussen de steden Rotterdam en Den Haag op een e-bike te ontdekken en ook nog eens heerlijk te lunchen onderweg?

De Bike Tour start bij Van Kortenhof Maassluis, waar men wordt ontvangen met een lekker kopje koffie of thee. Daar staat een e-bike klaar met wat versnaperingen voor onderweg. Dan op pad om een volledig uitgestippelde route te fietsen door het polderlandschap, langs de vlieten en door de gezellige oer-Hollandse dorpen. Uiteraard wordt ook aan de inwendige mens gedacht. De tour brengt u langs Vlietzicht, waar u verwend wordt met een uitgebreide lunch. Neem plaats op misschien wel het mooiste terras van onze regio of binnen in het knusse restaurant en geniet van lekker eten, de natuur en het water.

Vlietzicht en Van Kortenhof verloten een arrangement voor twee personen. Wil jij kans maken? Klik dan HIER en tag diegene met wie jij wilt gaan genieten van een heerlijk dagje uit!

Wilt u meer informatie of de Bike Tour gelijk boeken? Kijk dan op www.vankortenhof.nl en bereid u voor op een fantastische dag!

Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date