Fiets kapot? Van Kortenhof haalt hem gratis op!

09-01-2018 Winkelen Advertorial

VLAARDINGEN - Een kapotte fiets is natuurlijk nooit leuk en al helemaal niet als u dan ook nog uw fiets in de auto moet zien te krijgen of moet lopen met de fiets aan uw hand naar de fietsenmaker. Of is uw fiets in januari weer toe aan een goede onderhoudsbeurt zodat deze klaar is voor het voorjaar en kunt u deze niet zelf komen brengen? Maak dan gebruik van de Van Kortenhof haal- en brengservice! En die is deze maand geheel GRATIS!

De hele maand januari haalt Van Kortenhof uw fiets GRATIS bij u op én brengen zij hem ook weer GRATIS bij u thuis op alle adressen in Vlaardingen, Schiedam én Maassluis.

Alle vestigingen van Van Kortenhof (in Vlaardingen Holy, Vlaardingen Oost en Maassluis) beschikken over moderne en servicegerichte werkplaatsen. Vakkundige monteurs zorgen voor de reparaties en het onderhoud van uw fiets. Dat is uw garantie dat uw fiets werkelijk alle aandacht krijgt die hij verdient.

Indien u uw fiets helemaal niet kunt missen, heeft Van Kortenhof (indien beschikbaar) altijd een leenfiets voor u klaarstaan, zodat u gewoon mobiel blijft, zolang uw fiets in reparatie is. En kent u al de ‘Van Kortenhof reparatie-snelservice’? Dit houdt in dat de vakkundige monteurs kleine reparaties aan uw fiets, zoals bijvoorbeeld een lekke band, direct voor u repareren. U drinkt een kopje koffie of doet uw boodschappen en binnen enkele minuten kunt u weer op pad!

Direct een afspraak maken?


Wilt u gebruik maken van de GRATIS bezorg- en ophaalservice in januari? Of wilt u gelijk een afspraak plannen voor onderhoud aan uw fiets? Maak dan nu een afspraak via 010-5911440, kom langs in een van de vestigingen of plan de reparatie gemakkelijk online in.
 

Van Kortenhof Vlaardingen Holy
Louise de Colignylaan 1
3136 NL Vlaardingen
010-2490074

Van Kortenhof Vlaardingen Oost
Van Hogendorplaan 933
3135 BK Vlaardingen
010-4490230

Van Kortenhof Maassluis
Heldringstraat 101
3144CE Maassluis
010-5911440

Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date