Categorieën

Service

Facebookactie van Roosmarijn Bloem&Kado

Facebookactie van Roosmarijn Bloem&Kado
Winkelen

Facebookactie van Roosmarijn Bloem&Kado

  • Advertorial
  • 07-01-2014
  • Winkelen
Facebookactie van Roosmarijn Bloem&Kado

VLAARDINGEN - Facebook is voor veel mensen een verslaving, maar je kan er ook leuke dingen mee. Dit dachten de creatievelingen van Roosmarijn ook, want wie vindt het nou niet leuk om een prijs te winnen? Roosmarijn gebruikt facebook wel vaker om prijzen weg te geven, maar dit is wel iets bijzonders.

Net als vorig jaar is er een mini workshop te winnen, voor jezelf en twee vriendinnen, zussen, buren of net wie de prijswinnaar uitkiest. ,,De winnares van vorig jaar kwam samen met twee vriendinnen een avond workshoppen en de reacties waren heel positief'', vertelt de eigenaar. ,,Nu de 750 vind ik leuks in zicht zijn, willen we deze prijs graag nog een keer weggeven.'' wat moet je doen? Ga naar de Roosmarijn facebookpagina, Klik op de 'vind ik leuk' en deel het berichtje over de actie! 

Roosmarijn Bloem&Kado is de trendy bloemenspeciaalzaak in de Waalstraat, midden in het centrum tegenover cafe de Waal. Roosmarijn is in vijf jaar tijd uitgegroeid tot een vakkundig creatief bedrijf gespecialiseerd in het maken van eigentijds bloemwerk, daarbij altijd rekening houdend met de wensen van de klant. Zowel particulier als bedrijfsmatig kunnen zij u van dienst zijn met bloemwerk van topkwaliteit, ze werken met bloemen die vrijwel dagelijks vers ingekocht zijn op de veiling. Daarbij proberen ze net even een ander assortiment te hebben dan gemiddeld, een bijzondere kleur, een bijzondere soort, een andere bloeiwijze kortom ze verrassen u graag met mooie dingen!

Kijkshop

Veerplein 132, Vlaardingen

Meer over Kijkshop →