Elke dag bloemendag, 10 mei Moederdag!

02-05-2020 Winkelen Advertorial

VLAARDINGEN - Er is natuurlijk heel vaak een reden om iemand bloemen te sturen, ziekte of verdriet, een jubileum of verjaardag, een afscheid of een geboorte; je kunt eigenlijk voor elke gelegenheid bloemen laten bezorgen. En bij Roosmarijn rijden de auto’s de hele dag met bestellingen rond! Onze bezorgers kunnen ook jouw bestelling bezorgen omdat je nu zelf even nergens heen mag... 

Zondag 10 mei is het weer zo ver, Moederdag, de dag om al onze lieve moeders in het zonnetje te zetten! Verwen haar met een mooi boeket bloemen van Roosmarijn met een leuke persoonlijk boodschap. 

Bloemen laten bezorgen? Je kunt nu al per telefoon of via de webshop (www.roosmarijn-bloembinders.nl/webshop) bloemen (voor moederdag) bestellen, gebruik je de kortingscode: BLOEM dan krijg je € 4,- korting! (dat compenseert ruim de bezorgkosten, die zijn dan maar €2,50 in Vlaardingen, Schiedam, Maassluis en Maasland). 

Natuurlijk hebben we ook in de winkel een prachtig assortiment bloemen, boeketten, bloementaarten en vaasjes met bloemen. Ook hebben we hele mooie ecologische huisparfums van MIJN STIJL, heerlijk geurende kaarsen van TED SPARKS en nog veel meer leuks voor jouw moeder! Buiten staan mooie tuin-, terras- en balkonplanten, In allerlei mooie kleuren! 

En alles wordt uiteraard gratis feestelijk ingepakt! 

'Als het echt mooi moet zijn, koop je bloemen bij Roosmarijn!' 

Roosmarijn Bloembinders
Veerplein 25
3131CX Vlaardingen
010 - 234 44 40
info@roosmarijn-bloembinders.nl
www.roosmarijn-bloembinders.nl

Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date