Een vleugje Amerika op de Loper

07-09-2014 Winkelen Redactie

VLAARDINGEN - Een ongebruikelijk gezicht op de Loper gisteren; naast de bloemenkraam stond een grote Amerikaanse camper. Het logo van VakantieXperts De Groot maakte meteen duidelijk wie hem daar had 'geparkeerd'. 

Het beste reisbureau van Zuid-Holland heeft onlangs een nieuwe website gelanceerd: www.expertinreizen.nl en dat mag natuurlijk iedereen weten. Op die website presenteert VakantieXperts fantastische rondreizen door Amerika, Canada en Afrika. Van de eerste tot de laatste dag geheel op maat afgestemd op de klant. 

,,Waarom moeilijk doen als het ook makkelijk kan?'', vindt Henri de Groot. ,,Wij stippelen graag de juiste autoreis voor mensen uit. Onze Experts hebben jarenlange ervaring en weten met de wensen van de klant de perfecte reis samen te stellen.''

Waar en in welke hotels kunt u het beste verblijven en hoe lang? Welke hoogtepunten mag u niet missen op de reis? Wat is de mooiste route en wat is er onderweg te zien? Allemaal vragen waar het team van VakantieXperts De Groot het antwoord op weet. 

Neem eens een kijkje op de website. Er staan nu al prachtige rondreizen op en in de komende maanden zullen daar steeds meer reizen bijkomen. Lees ook de ervaringen van de mensen die de reis al hebben gemaakt en overtuig jezelf. Je mooiste vakantie moet nog beginnen. En hij begint bij VakantieXperts De Groot.Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date