Categorieën

Service

Een plein vol auto’s

Een plein vol auto’s
Winkelen

Een plein vol auto’s

  • Redactie
  • 18-06-2017
  • Winkelen
Een plein vol auto’s
VLAARDINGEN - Twaalf A-merk dealers showden zaterdag 17 juni van 10.00 tot 16.30 uur hun nieuwste modellen op het plein van winkelcentrum De Loper. Ook waren er diverse attracties. Auto's, auto's en nog eens auto's dus en de nieuwste modellen werden door jong en wat ouder, mannen en vrouwen bezichtigd en gekeurd en ook werd er hier en daar achter het stuur gekropen, zelfs als het rijbewijs nog ver weg was. het weer zat dit jaar gelukkig mee, waar het vorig jaar nog regende.

De winkeliers van De Loper startten op deze dag ook een speciale actie waarmee je een fantastische prijs kunt winnen: een jaar lang gratis autorijden in een Peugeot 108! Het enige wat u hoeft te doen is alle stempels verzamelen. Voor deelname en voorwaarden kunt u terecht bij één van de deelnemende winkeliers.

Volle spaarkaarten kunt u inleveren bij Van Dijk Mannenmode en Expert Schipper tot op de laatste dag van elke maand. Deelnemers zijn herkenbaar aan de raamsticker. De hoofdprijs wordt getrokken tijdens de eerstvolgende Autoshow op De Loper.

Mexx Vlaardingen Woki

Liesveld 132, Vlaardingen

Meer over Mexx Vlaardingen Woki →