Categorieën

Service

Een Giant E-bike met 600 euro korting!

Een Giant E-bike met 600 euro korting!
Winkelen

Een Giant E-bike met 600 euro korting!

  • Advertorial
  • 16-05-2015
  • Winkelen
Een Giant E-bike met 600 euro korting!

VLAARDINGEN - Het is nu wel heel voordelig om een E-bike aan te schaffen! U krijgt bij Van Kortenhof op de Giant Prime E 2 maar liefst 600 eurokorting! Deze top elektrische fiets kost nu geen € 2199,- maar slechts € 1599,-*!

De stijlvolle en lichtgewicht Giant E-bike heeft een Yamaha middenmotor en is voorzien van een krachtige 300W accu, waarmee u tot maar liefst 90 kilometer kunt fietsen. Daarnaast is de fiets voorzien van Shimano Nexus 7 versnellingen, licht aluminium frame en een comfortabele vering in zowel de voorvork als de zadelpen. Kortom: indien u twijfelde over een E-bike…  aarzel dan niet langer, kom proeffietsen bij Van Kortenhof en overtuig uzelf. Van Kortenhof heeft drie vestigingen in Vlaardingen (Holy, Van Hogendorplaan en Centrum), waardoor er altijd één bij u in de buurt is.

Wist u trouwens al dat u ook in de nieuwste Van Kortenhof vestiging in Vlaardingen Centrum aan het Veerplein (tegenover V&D ) terecht kunt voor alle fietsreparaties?! Naast de reparaties op afspraak heeft deze vestiging ook de reparaties snelservice! De monteurs repareren bijvoorbeeld uw lekke band terwijl u uw boodschappen doet. Is dat niet handig?!

Kijk voor alle informatie op www.vankortenhof.nl of kom langs in één van de vestigingen.

Van Kortenhof Vlaardingen

Louise de Colignylaan 1, Vlaardingen

Meer over Van Kortenhof Vlaardingen →