Een Giant E-bike met 600 euro korting!

16-05-2015 Winkelen Advertorial

VLAARDINGEN - Het is nu wel heel voordelig om een E-bike aan te schaffen! U krijgt bij Van Kortenhof op de Giant Prime E 2 maar liefst 600 eurokorting! Deze top elektrische fiets kost nu geen € 2199,- maar slechts € 1599,-*!

De stijlvolle en lichtgewicht Giant E-bike heeft een Yamaha middenmotor en is voorzien van een krachtige 300W accu, waarmee u tot maar liefst 90 kilometer kunt fietsen. Daarnaast is de fiets voorzien van Shimano Nexus 7 versnellingen, licht aluminium frame en een comfortabele vering in zowel de voorvork als de zadelpen. Kortom: indien u twijfelde over een E-bike…  aarzel dan niet langer, kom proeffietsen bij Van Kortenhof en overtuig uzelf. Van Kortenhof heeft drie vestigingen in Vlaardingen (Holy, Van Hogendorplaan en Centrum), waardoor er altijd één bij u in de buurt is.

Wist u trouwens al dat u ook in de nieuwste Van Kortenhof vestiging in Vlaardingen Centrum aan het Veerplein (tegenover V&D ) terecht kunt voor alle fietsreparaties?! Naast de reparaties op afspraak heeft deze vestiging ook de reparaties snelservice! De monteurs repareren bijvoorbeeld uw lekke band terwijl u uw boodschappen doet. Is dat niet handig?!

Kijk voor alle informatie op www.vankortenhof.nl of kom langs in één van de vestigingen.

Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date